Hvad koster en tilbygning?

Tilbygning

Mangler du og din familie plads i jeres hus? Det kan være svært at skulle tage valget om at flytte, hvis man er glad for sit hus og kvarteret, det ligger i. I stedet for at flytte til et større hus kan det derfor ofte være et godt alternativ, at vælge at bygge en tilbygning til huset. Du må gøre dig en del tanker, før du går i gang med sådan et projekt. Find ud af, hvor meget plads du reelt mangler – både lige nu og på længere sigt, så du ikke om få år skal til at bygge ud igen. Tænk både over, hvordan det passer med de børn du har nu og eventuelt vil få, og hvordan din tilbygning skal anvendes, når børnene flytter hjemmefra. 
Du skal også overveje, hvordan tilbygningen bedst bliver integreret i huset. Den skal have til formål at øge værdien på dit hus, så du også kan sælge det igen om mange år. Sørg for, at materialerne passer til din vision og selvfølgelig, at den nye tilbygning ikke skygger for huset.

Hvordan laver du en tilbygning?

Det første du må gøre, når du skal til at planlægge en ny tilbygning, er, at snakke med rådgivere, som ved noget om den slags. De kan blandt andet hjælpe dig med at konkretisere projektet samt give dig ideer og inspiration til, hvordan tilbygningen skal se ud og konstrueres. Du skal rimeligt hurtigt i processen hyre en ingeniør til at regne på konstruktionen, så du kan være helt sikker på, at den er stabil og desuden lovlig. I denne forbindelse må du også få et overblik over de regler, som gælder for tilbygninger. Der er en del, så få dette gjort allerede i starten af projektet.
Når du skal til at i gang med at bygge, er det også en god ide at hyre en entreprenør ud over håndværkere, da du så vil have mere overskud til samtidig at passe dit job og dit privatliv.

Hvad koster en tilbygning?

Det er ikke til at give et slag på tasken på, hvad en ny tilbygning koster. Det afhænger af, hvor stor du vil have den til at være, og hvilke materialer du bruger. Det afhænger også meget af, hvilke ingeniører, entreprenører og håndværkere, som du hyrer til at færdiggøre projektet. Sørg for at få et overblik over priserne hos de forskellige udbydere, før du hyrer dit hold. Disse priser kan svinge rigtig meget fra udbyder til udbyder, så sørg for at se dig godt om, før du går i gang. På denne måde vil du få den bedste tilbygning til den mest fornuftige pris. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>