Romantisk weekendophold for 2 med spa

Forestil dig at du og kæresten tjekker ind på hotellet, i kommer op på værelset og ser at der er stearinlys, mousserende vin og chokolade klar til at blive nydt. I badeværelset er der et stort spa med afslappende badesalt. Det eneste i skal gøre er at nyde hinanden. Et romantisk ophold for 2 er et ophold for jer som kærester har brug for at fejre jeres bryllupsdag, årsdag eller blot en skøn date og nyde hinanden. På et romantisk ophold får du muligheden for at slappe af med din partner og nyde forkælelse i eksklusive omgivelser.

Romantisk weekendophold og spaophold med forkælelse af hinanden, det kan være med Rosenblade, smarte drinks, bobler på køl, hjertechokolader med fyld og massageolien, som gør at I fra første øjeblik kan glemme hverdagen og bare nyde hinanden til fulde.

Kæresteophold og date med spa – Få kærligheden til at blomstre

Når I kommer hjem igen, fra jeres super vellykket romantiske weekendophold, vil I uden tvivl opleve, at I har fået tilføjet en masse ny energi og kærlighed til jeres kærlighedsforhold, som I kan bruge positivt frem af. Du kender måske allerede den følelse fra, når du har holdt 14 dages ferie fra arbejdet. Det altid godt at stress af og mærke sig selv.

9 gode råd til jeres romantiske ophold for 2…

  • Nyd hinanden og nyd at i kan slappe af.
  • Sluk mobiltelefonerne.
  • Nyd aftenen sammen, måske på restaurant?.
  • Tag hinanden i hånden og gå en måneskins tur.
  • Snak om jeres drømme og mål.
  • Gør noget nyt -og måske frækt sammen.
  • Tag nogen gode billeder af jer sammen fra jeres romantiske ophold.
  • Husk at kramme, kysse og holde om hinanden.
  • Køb en lille overraskelse til hinanden.

Trænger du og din kæreste til afslapning og luksus for fuld skrue? Uden at i skal betale dyre domme eller rejse langt væk? Måske kan løsningen ligge i et ophold på et af de gode danske hoteller – en del af dem har faktisk spabad på værelset, selvfølgelig med plads til 2 🙂

Romantisk ophold for 2 med spa

Måske skal du på frierfødder, eller puste nyt liv i lidenskaben? Mulighederne er mange, det er kun jeres fantasi der sætter grænsen.

Udover at vælge det perfekte sted til at overraske konen, manden eller kæresten, så kan du faktisk gøre lidt mere for at give det sidste pift. Det kunne eksempelvis være en god ide at købe stearinlys til værelset, rosenblade til sengen, frækt lingeri eller kærligheds brev til din kæres hovedpude.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>